Velkommen til Elapse AS

Vi er Elapse AS, startet av to lidenskapelige brødre med et felles mål: å bli Norges ledende kvalitetsleverandør innen tidtaking. Med mange års samlet erfaring har vi dedikert oss til å tilby presis tidtaking for arrangementer av alle størrelser.

Vår Historie

Elapse ble grunnlagt av brødrene Fredrik og Martin Waldow Bjordal med en visjon om å løfte standarden for tidtaking i Norge. Fra vår beskjedne start har vi vokst til å bli en pålitelig partner for arrangementer store og små over hele landet.

Hva vi gjør

Vi spesialiserer oss på tidtakingstjenester og leverer nøyaktige resultater for arrangementer innen idrett. Uansett om det er et maraton, sykkelritt, eller et lokalt arrangement, setter vi vår ekspertise og dedikasjon til å sikre at tiden blir registrert med presisjon.

Våre Verdier

Kvalitet, pålitelighet og presisjon er kjerneelementene i vår virksomhet. Vi tror på å skape verdi gjennom eksepsjonell service og å levere resultater som overstiger forventningene.

Hvorfor Velge Oss?

Med et dedikert team, top-notch teknologi og en lidenskap for å levere kvalitetstjenester, er Elapse AS ditt valg for pålitelig tidtaking. Vi forstår viktigheten av nøyaktig tidtaking for suksessen til ditt arrangement, og vi er her for å sikre at hvert sekund teller.

Velkommen til Elapse AS - hvor tid er mer enn bare tall!

Image